Ön is szereti a szamócát, azaz a köznyelvben földieperként emlegetett gyümölcsöt? Tavasszal már nagyon kívánjuk a friss, zamatos, semmihez sem hasonlítható ízét. Az általunk termesztett földieper egészséges, ízletes, sokkal zamatosabb, mint a külföldről behozott eper. A hazai szamócánk, itt a Kárpát-medencében fantasztikus mikroklímában tudja előállítani az utolérhetetlen íz világát. Győződjön meg személyesen, hogy valóban magyar epret fog fogyasztani!
LÁTOGASSON KI AZ EPERSZIGETRE!
Igazán ajánlatos a kedvező élettani hatásai miatt, ezen növény rendszeres fogyasztása, legalább abban a 4-5 hétben amikor Magyarországon szabadföldön terem. Erdőt-mezőt járva, ha nem ültetvényszerűen telepített a növényke, bátran szemezzünk belőle, a túrázóknak is kedves eledele. Amikor a Kárpátokat járjuk valahol, ne feledjük, hogy e gyümölcsöt a medve is szereti! Szerencsére az Eperszigeten nem fog találkozni medvével, így bátran látogasson ki hozzánk, és szemezgessen, kóstolgasson! Garantáljuk, hogy idén is minden szem eper olyan ízletes, zamatos, mint tavaly volt! Nálunk először „kötelező a kóstolás”! Csak utána jöhet a vásárlás.
FIGYELJE AZ AKTUALITÁSOKAT!
Idén is várjuk szeretettel minden kedves vásárlónkat. Nyeremények, szedd magad akciók és
egyéb meglepetések várják az Eperszigetre kilátogatókat.
Minden héten a nálunk vásárlók között nyertest sorsolunk, aki kap egy láda epret. Ezen a linken keresztül kell feliratkozni a nyereményjátékért:
Vásárlói nyereményjáték kitöltése
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
Ez a kis fotóesszé célja bemutatni, hogy a gondosan előkészített palántából a tervezett fázisokon át, hogyan jut el a kiváló magyar gyümölcs az elégedett vásárlóig. A képek a legfontosabb munkafolyamatokat szemléltetik, holott az epertermelés sokkal komplexebb. A feladatok egészen márciustól októberig tartanak, és számos embert foglalkoztatnak. A dolgos kezekhez esszémben azért nem társítottam portrékat, amelyek megmutatják, hogy kik is végzik a termelési feladatokat, mert a koszos kezek és térdek magukért beszélnek. Csak az a fontos, hogy elégedett legyen a fogyasztó, melyet utolsó képem hűen szemléltet.
N 47.105244°, E 20.218184°
+70-615-1917
+70-385-8303
info@epersziget.hu