Miért jó tőlünk vásárolnia  forgalmazóként a friss epret? 

 Jöjjön el hozzánk az Eperszigetre és a választ azonnal megtapasztalja! 

Győződjön meg saját maga, hogy milyen az igazi MAGYAR EPER illata íze, zamata!

 

Ön számára fontos, hogy visszatérő vásárlói legyenek? Akkor le ne maradjon a lehetőségről...

 

Miért érdemes hozzánk kilátogatni Önnek zöldség-gyümölcs kereskedőnek az Eperszigetre? 

- Az igényének megfelelő mennyiséget tőlünk megkapja! Amennyiben érte jön, a földről a legfrissebb és a legzamatosabb epret kapja, ráadásul olcsóbban, mintha mi szállítottuk volna Önnek!

-  A fogyasztók szeretik és keresik, mert finom édes, véletlenül sem kell cukorral édesíteni. Ezt a facabook bejegyzésekben a vásárlóink maguk írják, hogy a lekvár főzéskor sem használnak cukrot, mert mézédes az eper, kár lenne cukorral elrontani.

- Nagyon kényelmesen hozzájuthat szamócánkhoz. Telefonon mindig egyeztetünk időpontot és mennyiséget. Ön a megfelelő időpontban érte jön, és már viheti is a fogyasztóihoz.

- Nem kell kockáztatnia, hogy esetleg a néhány napja ládában szenvedő epret Önre sózzák, mondván friss. Biztonságosan friss, a saját szemével győződik meg, hogy tényleg akkor szedik és rakják az Ön autójába. Ennél frissebbet csak Ön fog fogyasztani! Ugyanis odamegy a termő helyen bármely szamócához, és azt veszi le amelyiket szeretné megkóstolni :-) 

- Nagyobb hasznot tud realizálni az idei szamóca forgalmazásával, mint bármikor idáig. Nem lesz kidobott, penészes, összefonnyadt áruja, mert mindig friss eperrel tudjuk kiszolgálni. Az ültetvényünkről viheti egyenesen a fogyasztóihoz.

- Könnyen megszerezhető az Ön számára, ha előre leköti az igényének megfelelő mennyiségű szamócát. Már most vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy le ne maradjon, mert a mennyiség nem végtelenül áll rendelkezésre.

- Mi teljes mértékben figyelembe vesszük az Ön, mint zöldség-gyümölcs forgalmazó szempontjait. Azaz, kiváló minőségű, mindig friss, és mindig a kívánt mennyiségű árut biztosítjuk, korrekt áron. Nem kell kidobnia semmit, olcsóbban megkapja, rendkívül finom, így az eddig soha nem tapasztalt hasznot tudja elérni.


Jöjjön el az Eperszigetre! Győződjön meg saját szemével, hogy milyen egészséges, tiszta az ültetvény.

Kóstolja meg a friss epret, hogy valóban minden szem eper olyan finom ,édes, mint tavaly volt. Nálunk íz és zamat GARANCIA minden szem eperre.

A vásárlói imádni és keresni fogják

 

Hívjon MOST a 0630/ 9284-668 számon!!

Irány az Epersziget!